Една мобилна апликација, повеќе можности.

Рециклирај и добиј

Со секое рециклирано шише или лименка преку нашите пластикомати, Вие се грижите за животната средина и заработувате.

Брз трансфер на парични средства

Трансфер на средства кон Вашите најблиски со еден клик.

Доближи и плати

Плаќајте брзо и едноставно само со доближување на Вашиот телефон до ПОС терминалот

Плаќање гостински часови

Брзо и едноставно плаќање на гостински часови преку мобилната апликација

Целосен преглед

Преглед на секоја трансакција што сте ја извршиле во секое време.

Надополнување преку картичка или кеш

Надополнете го балансот на Вашата GreenPay сметка преку Банкарска картичка или готовинска уплата во Банка или кај Трговец.

За апликацијата

Откако ќе ја добиете вашата Green Pay картичка и откако ќе ја симнете мобилната апликација, со внесување на податоците, апликацијата може да ви биде замена за физичката картичка, односно ќе може да пазарите преку NFC, како и да рециклирате на пластикоматите.

Доколку сте корисник на мобилен уред со Android, апликацијата ќе можете да ја превземете од Google Play Store. Доколку сте корисник на мобилен уред со iOS, апликацијата ќе можете да ја превземете од App Store. За да можете да ја користите мобилната апликација потребно е да се регистрирате.

Како до Green Pay Card

Најбрзиот и најлесен начин да добиете ГПЦ е да ги пополните потребните документи и да аплицирате online или да ги доставите на нашиот шалтер во катната гаража “Судска палата” на ПОЦ каде ќе Ви биде изработен Договор и картичка.

Апликација за картичка