Однесете го Вашиот бизнис на наредно ниво!

Заштедете време и вие и вашите потрошувачи!

Овозможете им на Вашите потрошувачи безконтактно плаќање со нивниот мобилен телефон, едноставно со доближување на мобилниот телефон до Вашиот ПОС терминал.

Систем кој му е потребен на секој трговец за успешен бизнис!

Веб системот кој го креиравме има за цел трговецот да има повеќе евиденција и контрола врз своите бизнис операции, да има можност да ги информира своите клиенти за акциите и попустите, преку специјално за нив направениот систем за нотификации и истовремено да има можност да креира свои кампањи за лојалност, преку кој ќе ги наградува своите клиенти.

Веб системот за трговци се состои од:

  • Профил на компанијата

  • Менаџмент на подружници

  • Менаџмент на вработени

  • Менаџмент на терминали

  • Програма за лојалност

  • Систем за нотификации

  • Преглед на трансакции

  • Финансиски извештаи

Наградете ги Вашите лојални потрошувачи!

Преку кампањите за лојалност креирани од нашиот систем, наградете ги Вашите верни клиенти и привлечете нови.

Известувајте ги Вашите потрошувачи за најновите акции, попусти

Овозможете им на Вашите потрошувачи секогаш навремено да бидат известени за нови производи, услуги, попусти или промотивни понуди, преку опцијата за испраќање нотификации . Нотификациите што ќе ги креирате ќе бидат испратени директно до телефоните на Вашите потрошувачи, преку TSN мобилната апликација.

Флексибилност.

Телефон. ПОС Терминал. Таблет.

Мобилната апликација за примање плаќања, може да биде инсталирана на кој било уред.

ПОС Терминали

ПОС терминали кои овозможуваат безконтактни плаќања и едноставно надополнување на картичка.